Ψαρόσουπα με κατεψυγμένο μπακαλιάρο

Υλικά για 4 άτομα :

ένα φύλλο μπακαλιάρο ξαμιριασμένο και ξεκοκαλισμένο, 4-5 πατάτες μεσαίου μεγέθους, 2 ξερά κρεμμύδια, 3 καρότα, σέλινο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 2 λεμόνια

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τις πατάτες. Τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα μαζί με 2 κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσουν τα λαχανικά για 20′ περίπου .. στη συνέχεια, ρίχνουμε το μπακαλιάρο και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για άλλα 20′ περίπου μέχρι να δέσει το ζουμί .. βγάζουμε το μπακαλιάρο σε μια πιατέλα, χτυπάμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τα 2 λεμόνια και περιχύνουμε το μισό στο μπακαλιάρο και το άλλο μισό στη σούπα .. και καλή σας όρεξη!!!

Σημείωση: Μη λυπηθείτε το ελαιόλαδο γιατί το ψάρι έχει την ιδιότητα να τραβάει όλη τη λαδίλα. Στα υλικά, πρόσθεσε 1 κούπα του τσαγιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Λιόφυτο”.